C Slatka tradicija

Sastojci
500 g C zamene za mleko u prahu
300 g C kokosa
300 g šećera
250 g margarina
100 g lešnika ili badema
200 ml vode
200 g bele čokolade

Naši proizvodi
Zamena za mleko u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Žužana

Rafaelo srca

Srcasto, a slatko!

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Istopiti 100 g bele čokolade, 250 g margarina, 300 g šećera u 200 ml vode.

Dodati 200 g C kokosa i 500 g C mleka u prahu.

Ostaviti da se dobro ohladi i stegne.

U silikonski kalup posuti malo kokosa u svako srce.

Praviti kuglice koje mogu ući u kalup.

U sredinu svake staviti lešnik ili badem, pa uvaljati u C kokos i onda staviti u kalup i oblakivati u srce.

Poređati na tacnu i po želji narendati malo čokolade na svaku ili istopiti tu istu čokoladu i poprskati srca.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Da bi se srca lakše vadila iz kalupa, kada napunite kalup stavite u zamrzivač na 10-tak min.