0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
5 belanaca
150 g šećera
2 kašike brašna
150 g kokosovog brašna
150 g čokolade
150 ml slatke pavlake
5 dl mleka
5 žumanaca
1 C puding od vanile
2 vanilina šećera
150 g šećera
250 g maslaca
50 g kokosovog brašna
Umutiti belanca, dodati šećer i sve umutiti u čvrst sneg.
Dodati kokosovo brašno u koje umešate kašiku brašna.
Koristite tepsiju otprilike 30×20 cm. Koru pecite oko 15 -20 minuta na 180 stepeni.
Na pari otopite čokoladu sa slatkom pavlakom da dobijete finu kremu i nanesite je na pečen biskvit.
Ostavite u frižider da se krema stegne kako bi mogli da nanesete žuti fil.
Stavite mleko da se zagreje, a predhodno odvojite oko 100 ml da možete u njemu otopiti puding.
Umutite žumanca sa šećerom i vanilin šećerom, dodajte im razmućeni puding i sve dodajte mleku pa skuvajte kao puding.
Kremu potpuno ohladite i sastavite sa umućenim maslacem. Nanesite je na kolač.
Još samo odozgo pospite sa kokosovim brašnom.
Umutiti belanca, dodati šećer i sve umutiti u čvrst sneg.
Dodati kokosovo brašno u koje umešate kašiku brašna.
Koristite tepsiju otprilike 30×20 cm. Koru pecite oko 15 -20 minuta na 180 stepeni.
Na pari otopite čokoladu sa slatkom pavlakom da dobijete finu kremu i nanesite je na pečen biskvit.
Ostavite u frižider da se krema stegne kako bi mogli da nanesete žuti fil.
Stavite mleko da se zagreje, a predhodno odvojite oko 100 ml da možete u njemu otopiti puding.
Umutite žumanca sa šećerom i vanilin šećerom, dodajte im razmućeni puding i sve dodajte mleku pa skuvajte kao puding.
Kremu potpuno ohladite i sastavite sa umućenim maslacem. Nanesite je na kolač.
Još samo odozgo pospite sa kokosovim brašnom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.