C Slatka tradicija

Sastojci
6 jaja
400 g šećera
1 C vanilin šećer
200 g C kokosa
0,5 l mleka
5 kašika brašna
1 C puding od vanile
1 margarin

Naši proizvodi
Vanilin šećer Kokosovo brašno Puding sa ukusom vanilina

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Tijana

Rafaelo kocke

Sočan i ukusan, za ljubitelje kokosa.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kora:
Umutiti 6 belanaca sa 200 g šećera,150 g C kokosa, 3 kašike brašna.

Peći koru u podmazanom i brašnom posutom plehu.

Fil:
U 0,5 l mleka skuvati masu od 6 žumanaca, 200 g C šećera u prahu, 1 C vanilin šećer, 2 kašike brašna i 1 C puding vanile.

Kada se masa ohladi dodati umućen margarin i filovati koru.

Po kolaču posuti 50 g C kokosa.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Peći u nekoj plićoj tepsiji i ostaviti kolač u njoj.