C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
6 belanaca
100 g C kokosa
200 g šećera
Fil:
6 žumanaca
1 C puding od vanile
3-4 kašike brašna
750 ml mleka
1 margarin
2 C krem šlaga od vanile

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Puding sa ukusom vanilina Šlag krem sa ukusom vanile

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Bojana

Rafaelo kocke

Savršene u C šlag krem.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Izmiksati belanca, dodati šećer pa C kokos.

Koru peći oko 15-tak min na 180 stepeni.

Žumanca, brašno i puding pomešati sa malo mleka i zakuvati u ostatak mleka.

Kada se ohladi dodati umućen margarin.

Na koru staviti fil. Odozgo C šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata