C Slatka tradicija

Sastojci
četvrtasti keks
2 C pudinga vanila
2 C pudinga čokolada
višnje
2 C šlag krema
mleko
šećer po uputstvu sa pudinga

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding čokolada Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Puding kolač sa višnjama

Idealan kolač za svaku priliku.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U pleh za kolač poređati prvi sloj keksa namočenog u mleko, zatim skuvati C puding od čokolade, malo gušći, i preliti preko keksa.

Posuti ušećerenim višnjama, ponoviti red keksa, zatim skuvati C puding od vanile i preliti preko keksa.

Posuti višnjama, ponoviti red keksa i umutiti C šlag krem kojim ćemo premazati zadnji sloj keksa.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Poslužiti uz šolju C kakaoa.