C Slatka tradicija

Sastojci
ulje
brašno
C prašak za pecivo
jaja
C vanilin puding
mleko
šećer
margarin
C šećer u prahu
C vanilin šećer

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Princes krofne

Ukusnooo.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 32
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Kuvati ulje i vodu dok ne provri, pa kada provri dodati brašno i C prašak za pecivo i ostaviti da se hladi.

Kada se ohladi u tu masu dodati otprilike 4 jaja i mutiti dok ne dobije jedinstvenu masu, onda praviti krofne i peći.

Fil:
U 800 ml mleka staviti 6 kašika šećera dok ne provri, pa kada provri dodati puding prethodno zamućen sa vodom ili mlekom i ostaviti da se hladi.

Kada se ohladi u puding dodati margarin i C šećer u prahu, C vanilin šećer i mutiti dok se ne sjedini.

Otvarati krofnice i puniti sa filom i preko staviti C šećer u prahu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Krofne peći na 200 stepeni 20 min bez otvaranja rerne!
Puding za fil mora biti čvršće zamućen da bi fil bio čvršći.