C Slatka tradicija

Sastojci
4 šoljice vode
2 šoljice ulja
10 kašika brašna
2 kašike C čvrstina
1 kašičica C praška za pecivo
4 jaja
Fil:
1 l mleka
10 kašika šećera
3 C pudinga od vanile
2 kesice C vanilin šećera
250 g C šlaga u prahu
250 ml vode

Naši proizvodi
Čvrstin Prašak za pecivo Puding sa ukusom vanilina Vanilin šećer Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Princes krofne

Uvek u trendu :)

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U posudu staviti vodu, ulje, kad provri dodati brašno, C čvrstin i C prašak za pecivo.

Izmešati masu da se sjedini, ostaviti da se hladi, kad bude mlako dodati 4 jaja jedno po jedno i masu mutiti mikserom.

Staviti masu u špric od tulumbi, istiskati testo na pleh prethodno obložen papirom.

Rernu ugrejati na 200 stepeni i peći krofne, rernu ne otvarati tokom pečenja.

Posle 15 minuta smanjiti na 180 i do kraja ispeći.

Fil:
U mleko, šećer, C vanilin šećer, kuvati C pudinge.

Kada se fil ohladi dodati umućen C šlag sa 250 ml vode, pa ovom smesom nafilovati krofne.

Krofne posuti C šećerom u prahu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata