C Slatka tradicija

Sastojci
Biskvit:
3 jaja
150 g šećera
2 C vanilin šećera
50 ml ulja
200 ml mleka
200 g brašna
1 C prašak za pecivo
100 g C kokosovog brašna
Preliv:
400 ml vrućeg mleka
Glazura:
150 ml mleka
50 g šećera
60 g C kakaoa
100 g čokolade

Naši proizvodi
Vanilin šećer Prašak za pecivo Kokosovo brašno Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Suzana

Preliveni kokos kolač

Mek i sočan.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti sastojke za biskvit i peći 30 minuta na 180 stepeni.

Ispečen izbockati čačkalicom, pa preliti vrućim mlekom.

Otopiti sastojke za glazuru i dok je topla prelijte kolač.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ohladiti kolač pre posluživanja