C Slatka tradicija

Sastojci
200 g šećera
200 g brašna
200 g C griza
200 g C kokosa
1 C prašak za pecivo
1 kg jabuka
150-200 g šećera
1 kesica cimeta

Naši proizvodi
Pšenični griz Kokosovo brašno Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dragana

Postan kolač sa kokosom

Uživanje za sva čula.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Suve sastojke pomešati u jednoj posudi, a u drugoj izrendati jabuke.

Dodati cimet i 150-200 g šećera u zavisnosti koliko su jabuke slatke.

U pleh obložen pek papirom posuti suve sastojke, pa red jabuka, opet suve sastojke, pa jabuke i na kraju opet posuti suvim sastojcima.

Peći 35-40 min. na 200 stepeni.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Za poslednje posipanje suvim sastojcima ostavite baš malo jer će od soka od jabuka se formirati korice koje su ispod, a gore samo malo - pa da ne bi bio prah.