C Slatka tradicija

Sastojci
2 veće rendane jabuke
2 kašike pekmeza po želji
1 čaša šećera
1/2 čaše ulja
2 čaše brašna
1 C prašak za pecivo
1 C vanilin šećer
1 kašičica cimeta
1 čaša vode
oko 2 kašike C šećera u prahu

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Vanilin šećer Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Posni mafini

Lagan, mekan i pogodan za post.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 6
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U posudu staviti jabuke, šećer, brašno, pekmez, C prašak za pecivo, C vanilin šećer, ulje, cimet i vodu.

Dobro izmešati da se masa ujednači. Sipati u papirne korpice koje su stavljene u kalupe za mafine.

Peći 30 minuta na 180 stepeni.

Ohladiti, izvaditi iz kalupa i posuti C šećerom u prahu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata