C Slatka tradicija

Sastojci
7 jabuka
15 kašika šećera
100 g C Griza
3 kašike ulja
1 čaša seckanih oraha
1 kašika C Sode bikarbone
15 kašika brašna
1 cimet
Preliv:
0,5 l vode
250 g šećera

Naši proizvodi
Pšenični griz Soda bikarbona

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Posni kolač sa jabukama

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Oljuštiti i izrendati jabuke i ostaviti da malo odstoje sa šećerom dok puste sok. Zatim, dodati ostale sastojke, promešati i izručiti u podmazan pleh da se peče na umerenoj vatri.

U međuvremenu pripremiti preliv od šećera i vode i ostaviti da se ohladi.

Kada je kolač pečen, preliti ga prelivom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Po želji dodati suvo grožđe ili neko drugo suvo voće.