C Slatka tradicija

Sastojci
2 čaše od jogurta C griza
2 čaše brašna
1,5 šoljica ulja
1 kesica C sode bikarbone
2 čaše vode
1 C vanilin šećer
3 kašike džema po ukusu
2-3 kašike C kokosovog brašna

Naši proizvodi
Pšenični griz Soda bikarbona Vanilin šećer Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vesna

Posni kolač sa grizom i kokosom

Posni kolač bez šećera ćete prosto obožavati, jer se sprema za tili čas i neverovatno je ukusan!

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Pomešati sve sastojke i sipati u podmazanu, pobrašnjenu tepsiju srednje veličine.

Staviti u zagrejanu rernu i peći, na 200°C, oko 30 minuta.

Čačkalicom probati da li je kolač pečen.

Izvaditi iz rerne i ostaviti da se ohladi pa posuti kokosovim brašnom.

Pre serviranja iseći na kocke.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ako neko ne voli kombinaciju sa džemom, fil se može praviti i sa C pudingom (ukus koji volite) ,ja sada koristim ukus kokosa C pudinga jer se najbolje uklapa uz ostale sastojke..Puding kuvati na vodi po uputstvu sa kesice....