C Slatka tradicija

Sastojci
15 kašika C griza
15 kašika šećera
1 C prašak za pecivo
1/2 kašičice C sode bikarbone
100 g C kokosa
1 kašičica cimeta
15 kašika vode
4 veće rendane jabuke
Preliv:
2,5 čaše vode
2 čaše šećera

Naši proizvodi
Pšenični griz Prašak za pecivo Soda bikarbona Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Posni kolač od kokosa i jabuka

Odličan kolač.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U posudu staviti C griz, šećer, C prašak za pecivo, C sodu bikarbonu, C kokos, cimet i zamesiti sa vodom.

Dodati jabuke i dobro izmešati.

Sipati u pleh namazan uljem i posut brašnom i peći 30 minuta na 200 stepeni.

Kada je pečen ostaviti da se obladi i preliti sa vrućim prelivom, prokuvanim šećerom i vodom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Možete po želji smanjiti količinu šećera.