C Slatka tradicija

Sastojci
Za tamni deo:
300 g mlevenog keksa
200 g šećera
4 kašike C kakaoa
100 ml vode
Za beli deo:
125 g posnog margarina
100 g šećera
100 ml vode
100 g C kokosa
Preliv:
100 g posne čokolade
1 kašika posnog margarina

Naši proizvodi
Kakao prah Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Posni kokos rolat

Odličan kolač.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Mleveni keks, šećer, C kakao i vodu umesiti pa rastanjiti na foliji.

Umesiti margarin, šećer, vodu i C kokos pa rastanjiti preko crnog dela.

Uviti u rolat i staviti u zamrzivač. Kada se stegao rolat odviti ali ne sklanjati foliju.

Otopiti čokoladu sa malo margarina pa preliti rolat.

Sačekati da se čokolada stegne pa skloniti foliju i seći.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata