C Slatka tradicija

Sastojci
250 g margarina
250 g C šećera u prahu
150 g C kokosovog brašna
100 g seckanih badema
250 g raznobojnih žele bombona
250 g suvog grožđa potpoljenog u extrakt arome po ukusu, može i rum
posna čokolada za preliv

Naši proizvodi
Šećer u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Posni kasato (može i kuglice)

Brzo i lako.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20-25
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti penasto margarin sa C šećerom u prahu, pa polako dodati bademe, žele bombone i suvo grožđe uz lagano mešanje da se masa sjedini i bude sasvim kompaktna.

Rukom ili nožem oblikovati kasato prema želji u valjak, kuglice, kupu ili kvadar, posuti ga C kokosovim brašnom i dekorisati cvetićima od želea.

Staviti u frižider da se ohladi i stegne. Sve vreme ga držati u frižideru jer je najukusniji hladan.

Seći tanke šnite i prema želji prelivati istopljenom čokoladom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata