C Slatka tradicija

Sastojci
200 g margarina
100 g C šećera u prahu
1 kašičica C sode bikarbone
2 kašike C kakaoa
1 C vanilin šećer
300 g brašna
Fil:
200 g margarina
150 g C šećera u prahu
100 g čokolade

Naši proizvodi
Šećer u prahu Soda bikarbona Kakao prah Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Posni čoko išleri

Raj za nepca!

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 40-50 išlera
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti margarin sa šećerom i C vanilin šećerom, dodati praškaste sastojke i zamesiti glatko testo.

Ostaviti 15 minuta u frižideru.

Razvući testo i vaditi okruglim kalupom po željenoj veličini, peći na 200 stepeni 20 minuta.

Ohlađene filovati filom. Umutiti penasto margarin i C šećer u prahu, dodati otopljenu čokoladu.

Filovati išlere.

Komentari potrošača:

30.12.2019
Ovo ide na probu

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata