C Slatka tradicija

Sastojci
margarin posni
200 g C kokosa
1 čaša zejtina
1/2 čaše belog vina
400 g C šećera u prahu
C vanilin šećer
C prašak za pecivo
džem od jagoda
brašno po potrebi

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Šećer u prahu Vanilin šećer Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Maja

Posne vanilice

Kolač koji se topi u ustima.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti margarin sa 150 g C šećera u prahu.

Zatim dodati čašu zejtina sa 1/2 čaše belog vina, kokos i C prašak za pecivo, i brašno po potrebi.

Razviti testo i modlom vaditi vanilice i peći ih na 200 C.

Pečene vanilice spajati džemom od jagoda, i valjati ih C šećerom u prahu pomešanog sa C vanilin šećerom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje je vanilice praviti dan ranije. Umesto džema od jagoda može džem od šljiva.