Početna > Recepti > Recepti za kolače > Posan Bounty
Sastojci
Kora:
300 g petit keksa posnog, mlevenog
200 g posne čokolade
100 ml soja mleka
Fil:
500 ml soja mleka
80 g C griza
100 g braon šećera
200 g C kokosa
Glazura:
100 g posne čokolade
40 g posnog margarina
50 ml soja mleka
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Tamara
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: 30 štanglica
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Zamesiti koru i staviti u pleh.
Za fil zagrejati mleko sa šećerom i dodati C griz, prokuvati malo, pa na kraju C kokos i preliti preko kore.
Za glazuru ugrejati mleko do vrenja, skloniti sa vatre i onda dodati margarin i čokoladu, promešati i preliti preko fila.
Ostaviti da se stegne.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs