C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje kora za rozen tortu
1/2 l soka od pomorandže
13 kašika šećera
1 C vanilin šećer u prahu
2 C pudinga od vanile
izrendana kora od 2 pomorandže
1 margarin
100 g C šećera u prahu
200 g čokolade

Naši proizvodi
Vanilin šećer Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Pomorandža štanglice

Preukusan kolač.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U 1/2 litra soka od pomorandže izrendati koru od 2 zaleđene pomorandže, dodati 13 kašika šećera, 1 C vanilin šećer i staviti da vri.

Za to vreme razmutiti 2 C pudinga od vanile u malo vode ili soka pa skuvati.

Ostaviti da se ohladi pa u hladno dodati 1 magrarin umućen sa 100 g C šećera u prahu.

Filovati kore za rozen tortu i na vrh staviti glazuru od 200 g čokolade.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Uvek pravim duplu meru jer štanglice brzo nestanu.