0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
12
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
4 jajeta
4 kašike šećera
1 čaša ulja (od jogurta)
1 čaša C griza (od jogurta)
1 čaša jogurta
1 kesica C praška za pecivo
2 kesice C pudinga sa ukusom vanile
5 kašika šećera
700 ml mleka
kore za pitu - 500 g (jedno pakovanje)
2 kutije smrznutih višanja (ako su sveže oko 500 g)
Umutiti jaja, šećer, ulje, C griz, jogurt i C prašak za pecivo.
Skuvati puding i malo ga prohladiti (mešati da se ne napravi korica)
Kore podeliti za 3 rolata. 
Svaku koru premazati prvim filom, poslednju koru do pola premazati pudingom, poređati višnje i urolati. Na isti način napraviti i preostala dva rolata. 
Ako vam ostane fila, prelite rolate. Ako vam ne ostane fila - premažite kore sa mešavinom ulja i vode. 
Pecite na 175 stepeni oko 30 min. Kada izvadite pitu, prekrite je krpom i ostavite da se ohladi. 
Umutiti jaja, šećer, ulje, C griz, jogurt i C prašak za pecivo.
Skuvati puding i malo ga prohladiti (mešati da se ne napravi korica)
Kore podeliti za 3 rolata. 
Svaku koru premazati prvim filom, poslednju koru do pola premazati pudingom, poređati višnje i urolati. Na isti način napraviti i preostala dva rolata. 
Ako vam ostane fila, prelite rolate. Ako vam ne ostane fila - premažite kore sa mešavinom ulja i vode. 
Pecite na 175 stepeni oko 30 min. Kada izvadite pitu, prekrite je krpom i ostavite da se ohladi. 
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.