C Slatka tradicija

Sastojci
kore za pitu
1 čaša ulja
1 čaša šećera
200 g C griza
2 jaja
C prašak za pecivo
100 g C šećera u prahu
500 g višanja
C vanilin šećer

Naši proizvodi
Pšenični griz Prašak za pecivo Šećer u prahu Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ceca

Pita sa višnjama

Jednostavan recept.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti dva jaja, dodati čašu šećera, čašu jogurta, ulja čašu, C griz i C prašak za pecivo.

Ostaviti da stoji pola sata da griz nabubri. Koru jednu premazati filom preko nje drugu koru premazati filom pa treću.

Na treću staviti višnje uviti i poređati u pleh.

Ispeći kad se ohladi, posuti C šećerom u prahu i C vanilin šećerom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Pre posluženja ohladiti.