C Slatka tradicija

Sastojci
4 jaja
1 jogurt
1 čaša ulja
1 čaša šećera
1 C prašak za pecivo
2 C vanilin šećera
200 g C griza
500 g kora za pitu
1 kg jabuka

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Vanilin šećer Pšenični griz

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Danijela

Pita sa grizom i jabukama

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 4
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Sve sastojke sjediniti.

Zatim uzeti kore, tri kore filovati ovim filom, na četvrtoj staviti jabuke, urolujete i staviti u pleh tako i ostale dve.

Znači budu tri od ove mere.

Po završetku, fil koji je ostao preliva se preko pite.

Peći na 200 C nekih 30 minuta.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Pitu možeti spremati slanu ili slatku.