C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
3 jaja
12 kašika šećera
12 kašika mleka
12 kašika ulja
12 kašika brašna
1 kesica C praška za peciva
1 kesica C vanilin šećera
3 kašike C kakao praha
Za preliv:
20 kašika vode
3 kašike šećera
3 kašike ruma
Za fil:
700 ml mleka
2 C pudinga od vanile
Za dekoraciju:
C krem šlag

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Vanilin šećer Kakao prah Puding sa ukusom vanilina Šlag krem sa ukusom vanile

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Tanja

Pijana nevesta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Priprema:
Od navedenih sastojaka ispeći koru.

Pleh podmazati uljem i brašnom i sipati pripremljenu smesu.

Peći u zagrejanoj rerni 15-20 minuta na 200 stepeni.

Preliv:
Dok se kora peče napraviti preliv od vode, šećera i ruma i preliti koru dok je još vruća.

Za fil:
Skuvati dva C pudinga od vanile u 700 ml mleka po uputstvu sa kesice.

Topao puding preliti preko već pripremljene kore.

C krem šlagom dekorisati ohlađeni kolač i servirati po želji.

Komentari potrošača:

Dobrila Mitic 10.01.2018
Koje velicine je pleh u kojem se peko kolac??

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata