C Slatka tradicija

Sastojci
5 jaja
100 g šećera
100 ml ulja
1 čaša kiselog mleka (čaša od jogurta)
1 C vanilin šećer
2 čaše brašna
1 C prašak za pecivo
C šećer u prahu za posipanje

Naši proizvodi
Vanilin šećer Prašak za pecivo Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Patišpanj po bakinom receptu

Kada ga prvi put probate ostavlja bez teksta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutimo jaja sa šećerom, dodamo ulje i mleko, C vanilin šećer i na kraju brašno i C prašak za pecivo.

Smesu sipamo u manji kalup ili pleh i pečemo oko 30 minuta.

Gotov kolač ostaviti da se ohladi i posuti C šećerom u prahu po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Gledajte da svi sastojci budu sobne temperature.