C Slatka tradicija

Sastojci
3 C pudinga od čokolade
1 l mleka
300 g šecera
200 ml slatke pavlake
100 g C kokosa

Naši proizvodi
Puding čokolada Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Paša lokum

Divan i sočan kolač sa neodoljivim ukusom C kokosa i C pudinga od čokolade.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U plehu ili tacni veličine 25x30 cm ravnomerno posuti 100 g C kokosa i ostaviti sa strane.

3 C pudinga skuvati u 1 l mleka i šećera i tako vruć puding izliti pažljivo preko kokosa u tacni. Ohladiti.

Umutiti slatku pavlaku i premazati preko ohlađenog pudinga.

Preseći na pola, a onda seći trake širine 6 cm i pažljivo uviti u rolnicu svaku traku.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ne morate čekati da se jako ohladi puding da ne bi pucao prilikom umotavanja u rolnicu. Dovoljno je da bude ohlađen na sobnoj temperaturi.