C Slatka tradicija

Sastojci
500 g ispasirane dinje
7 kašika šećera
sok od 1/2 narandže
300 g C šlag kreme

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Verica

Parfe od dinje

Parfe u prevodu savršenstvo, ako nešto savršeno uopšte postoji.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 4
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Dinju ispasirati, sipati u šerpu i preliti sa sokom od narandže, pa kuvati na tihoj vatri mešajući sve vreme.

Umutiti jaja, šećer i kuvati dok se masa ne zgusne.

U ohlađeno dodati umućenu C šlag kremu.

Obložiti kalup folijom, pa staviti u zamrzivač da se stegne.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata