C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
150 g mlevenog keksa
150 g C kokosa
150 g C šećera u prahu
skuvana crna kafa
Fil:
125 g margarina
1 žumance
3 kašike C šećera u prahu
200 g žele bombona
Dekoracija:
100 g C kokosa

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Nepečeni kokos rolat sa keksom

Odličan, dekorativan kolač.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Kora:
Keks, kokos i C šećer u prahu pomešati sa prethodno skuvanom, ohlađenom i proceđenom kafom.

Sjediniti sve sastojke, tako da se dobije homogena smesa.

Između dva lista folije rastanjiti smesu u pravougaoni oblik, debljine do 0,5 cm.

Fil:
Margarin umutiti sa šećerom, dodati žumance i nastaviti mućenje da se dobije penasta smesa.

Pripremljen fil premazati preko rastanjene kore od keksa.

Zatim, naneti žele bombone i uviti u rolat (uz pomoć folije).

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata