C Slatka tradicija

Sastojci
750 g zrelih kajsija
100 g šećera
5 g C želatina
20 g C vanilin šećera
200 g C šlaga
200 ml slatke pavlake
60 g šećera

Naši proizvodi
Želatin Vanilin šećer Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Radmila

Narandžasti mus

Lako i brzo se priprema.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 18
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kajsije operite i očistite od koštica.

Stavite u tepsiju obložen papirom za pečenje u svaku polovinu stavite malo šećera.

Pecite 20 minuta na 180 stepeni. Kada se ohlade izmutite u blenderu.

C želatin razmutite u 2 kašike vode kada nabubri izmešati sa kajsijama.

Ostaviti da se stegne, a zatim umućen slatku pavlaku sa šećerom pomešajte i dobro promešajte.

Izvaditi iz kalupa zatim ukrasiti C šlagom i staviti u frižider da se dobro ohladi.

Komentari potrošača:

06.09.2020
Super kolač

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kolač držati u frižideru pre i posle služenja.