Početna > Recepti > Recepti za kolače > Mus sa višnjama
Sastojci
600 g višanja
3 kašike šećera
250 ml vode
200 ml hladne gazirane vode
2 kesice C Pudinga sa ukusom maline
2 kesice C Eskimka sa ukusom vanile
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač blog Domaćica za vas.
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: 6
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Višnje i šećer stavite u šerpicu i kuvajte oko 3 minuta od momenta vrenja.
C Puding razmutite u vodi, sipajte u višnje i kuvajte oko pet minuta na nižoj temperaturi.
Ohladite puding sa višnjama na sobnoj temperaturi, a potom u frižideru oko sat vremena.
Umutite C eskimko sa gaziranom vodom.
U puding dodajte umućeni eskimko postepeno i mutite mikserom.
Sipajte u ćinijice, dekorišite po želji i poslužite.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs
Možete koristiti bobičasto voće po izboru ili kombinovati više vrsta.
Količinu šećera prilagodite vrsti voća i ukusu.
Umesto pudinga možete koristiti 80 g C čvstina ili C puding sa ukusom po izboru.