C Slatka tradicija

Sastojci
Patišpanj:
5 jaja
15 supenih kašika šećera
15 kašika brašna
100 ml ulja
100 ml mleka
C prašak za pecivo
3 kašike C kakao praha
Fil:
višnje
500 ml mleka
7 kašika šećera
2 C pudinga od vanile
125 g margarina
100 g čokolade

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Kakao prah Puding sa ukusom vanilina

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Morski talasi

Kolač je preukusan.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Za patišpanj umutiti jaja sa šećerom, dodati mleko, ulje, brašno i C prašak za pecivo.

Pola mase sipati u podmazan pleh.

U drugu polovinu mase dodati C kakao prah i promešati. Sipati preko žute mase.

Preko mase koju smo sipali u pleh rasporediti očišćene višnje u staviti da se peče.

Za fil skuvati 2 C pudinga od vanile i u vruć puding umešati margarin. Sve lepo sjediniti.

Kada kolač bude pečen ohladiti i premazati pripremljenim filom.

Odozgo preliti otopljeni čokoladom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata