C Slatka tradicija

Sastojci
3 čaše kiselog mleka
3 čaše (od kiselog mleka) šećera
3 čaše brašna
1 čaša ulja
4 kašike C kakao praha
1 C prašak za pecivo
Toping ili glazura po želji:
C šlag ili 100 g čokolade za kuvanje sa malo putera

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Moj čoko braunis

Mekani, čokoladni braunis.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Sastojke za testo umutiti dobro ručnom žičanom mutilicom ili blago mikserom da se šećer rastopi (smesa izgleda gusto, sjajno, poput gustog šećernog sirupa).

Sipati u pleh srednje veličine sa pek papirom. Peći na 200 C oko 30 minuta dok čačkalica ili viljuška kojom bockate ne bude suva.

Seći na kocke, servirati uz toping ili voće po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata