C Slatka tradicija

Sastojci
1 margarin
250 g C šećera u prahu
100 g čokolade + 100 g čokolade za glazuru
200 g brašna
1 C prašak za pecivo
100 g mlevenih oraha
100 g šećera

Naši proizvodi
Šećer u prahu Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Minjon za minut

Jednostavno, a ukusno.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umesiti testo od 1/2 margarina (otopljen na sobnoj temperaturi), 250 g C šećera u prahu, 100 g otopljene čokolade, 3 kašike vrele vode.

Sve to izmešati i dodati 200 g brašna i 1 C prašak za pecivo. Razvući koru i seći malom čašicom.

Fil:
Šoljicu vode prokuvati sa 100 g šećera, 100 g mlevenih oraha i 1/2 margarina. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, tačno 1 minut.

Kada izvadite iz rerne ne vaditi odmah iz pleha, neka se ohladi.

Nakon toga spajati minjone filom. Odozgo glazura od čokolade.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Sečem zatvaračem od plastične flaše.
Praviti par dana pre služenja.