C Slatka tradicija

Sastojci
2 šolje brašna
2 kašike C griza
2 kašike C kakaoa
2 kašike džema od kajsija
1 kesica C vanilin šećera
1 kesica C praška za pecivo
1 čaša ulja
1 kesica cimeta
džem od kajsije za premazivanje kolača
100 g rendane čokolade

Naši proizvodi
Pšenični griz Kakao prah Vanilin šećer Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Medeno srce

Kolač je jako ukusan i ostaje svež nekoliko dana. Medeno srce - slatko srce.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Sastojke umešati i sve izliti u podmazan pleh.

Kolač peći na 200 stepeni oko 15 minuta.

Gotov kolač dok je još topao premazati džemom i posuti rendanom čokoladom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kolač poslužiti uz kafu ili neki drugi topli napitak.