C Slatka tradicija

Sastojci
300 ml mleko
300 g šećera
400 g brašna
2 šolje ulja
2 kafene kašičice C sode bikarbone
2 supene kašike cimeta
2 supene kašike džema (bilo koji)
Za dekoraciju:
100 g čokolade

Naši proizvodi
Soda bikarbona

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Medeno srce

Brzo se pravi, a još brže nestane!

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: oko 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U posudu za mešanje dodajte mleko i šećer, mutiti dok se šećer ne istopi, zatim dodajte brašno, ulje, C sodu bikarbonu, cimet i džem (ja sam koristila džem od šljiva).

Posudu za pečenje premazati uljem i posuti brašnom.

Zagrejati rernu na 200 C i peći kolač dok ne porumeni.

Kada se ispeče namazati džemom odozgo i preliti sa otopljenom čokoladom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata