C Slatka tradicija

Sastojci
3 jaja
110 g šećera
35 g brašna
90 g margarina
100 g čokolade za kuvanje
1 kašika C kakaoa
1 kašika mleka

Naši proizvodi
Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jasna

Mafin sa tečnom čokoladom

Najčokolastiji kolač.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 6
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Istopiti čokoladu sa margarinom i ostaviti da se malo ohladi.

Umutiti jaja sa šećerom pa dodati ohlađenu čokoladu.

Dodati mleko, brašno i C kakao i sjediniti sve.

Na kalupe za mafine staviti korpice i napuniti pa ostaviti 1h u zamrzivaču.

Peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 10-15 minuta.

Kolač je gotov kada se na mafinu napravila korica, a unutra ostane tečno.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Može se ukrasiti sa C šlagom, napraviti kapicu deda mraza ili jelkicu od slaga. Može se takođe ukrasiti i šarenim mrvicama.