C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje medenih korica
1 litar mleka
2 C pudinga od čokolade
200 g C šećera u prahu
4 kašike brašna
2 kašike C čvrstina
300 g čokolada za kuvanje
3 kesice C vanilin šećera
200 g margarina
Glazura:
100 g čokolade za kuvanje
3 kašike ulja

Naši proizvodi
Puding čokolada Šećer u prahu Vanilin šećer Čvrstin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Mađarica kocke

Topi se u ustima.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Zagrejati 700 ml mleka i 200 g C šećera u prahu, u preostalih 300 ml mleka umešati C puding, brašno, C vanilin šećer i C čvrstin.

Kada mleko sa šećerom provri umešati polagano mleko sa C pudingom i skuvati krem.

Skloniti sa šporeta, dodati 200 g čokolade i mešati dok se čokolada ne otopi, pokriti samolepljivom folijom i ostaviti da se ohladi.

Umutiti margarin i dodati u ohlađeni krem.

Premazati korice i preliti glazurom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata