C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
200 g margarina
200 g šećera
1 vanilin C šećer
3 jaja
200 g brašna
1/2 kesice C praška za pecivo
1/2 kašičice cimeta
250 ml jogurta
800 g bresaka
Fil:
3 C šlag pene
200 ml jogurta
200 ml voćnog jogurta
4 kašike šećera

Naši proizvodi
Vanilin šećer Prašak za pecivo Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Radica

Letnji kolač sa breskvama

Ukusan, sočan i osvežavajuć kolač.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 16
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti margarin, šećer i C vanilin šećer. Dodajte jedno po jedno jaje.

U posebnoj posudi izmešajte brašno, C prašak za pecivo i cimet, a zatim ih dodati u prvu smesu.

Dodajte jogurt pa sve skupa lagano izmešajte. U smesu dodajte komadiće voća i jos jednom ručno lagano izmešajte.

Smesu sipati u pleh koji ste obložili papirom za pečenje i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 C, 25 minuta.

Kada se kolač ohladi preko staviti fil.

Fil:
Umutiti 3 C šlaga sa jednim običnim i jednim voćnim jogurtom pa dodati šećer. Staviti u zamrzivač na pola sata.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Koristiti okrugli pleh.