C Slatka tradicija

Sastojci
250 g putera
2 dl vode
300 g C prah šećera
100 g C kokosovog brašna
400 g mleka u prahu
ušećerene trešnje za ukras

Naši proizvodi
Šećer u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Radmila

Kuglovi sa kokosom

Lako i brzo se priprema.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20 komada
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Vodu, puter i šećer staviti u šerpu i na laganoj vatri, mešajući sačekati da provri.

Skloniti sa vatre, dodati C kokosovog brašno i mleko u prahu.

Male silikonske kalupe napuniti smesom i staviti u frižider da prenoće.

Sutradan izvaditi iz kalupa poređati natacnu i ukrasiti sa ušećerenim trešnjama.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Moraju obavezno da otstoje celu noć u frižideru da se dobro stegnu i posle svakog služenja vraćati ih u frižider.