C Slatka tradicija

Sastojci
2 jabuke
3 jaja
150 g šećera
1 čaša jogurta
1/2 čaše ulja
220 g brašna
1 C prašak za pecivo
1 čaša suvog grožđa
1 kašičica cimeta
1 kašika C šećera u prahu

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kuglof sa jabukama

Lako se sprema i vrlo je ukusna.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Jabuke oljuštiti, iseckati na kockice. Umutiti jaja sa šećerom.

Dodati ulje, jogurt, brašno, C prašak za pecivo, grožđe, cimet i jabuke.

Dobro izmešati i sipati u namazan i brašnom posut kuglof kalup.

Peći 50 minuta na 180 stepeni.

Ohlađen kuglof izvaditi iz kalupa i posuti C šećerom u prahu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata