C Slatka tradicija

Sastojci
3 šolje brašna za sve namene
2 šolje belog šećera
1 kašičica soli
2 kašičice C sode bikarbone
1/2 šolje C kakao praha
3/4 šolje biljnog ulja
2 kašike destilovanog belog sirćeta
2 kašičice ekstrakta vanile
2 šolje hladne vode
C šlag

Naši proizvodi
Soda bikarbona Kakao prah Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Krej kolač

Lagani čokoladni kolač koji se lako pravi.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 18
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Prosijte brašno, šećer, so, C sodu bikarbonu i C kakao zajedno u kalup za torte. Promešajte.

Nakon sto promešate sve suve sastojke sa leve strane sipajte ulje, u sredini sirće, a sa desne vanilu.

Nakon toga sipate vodu i sve dobro promešati viljuškom.

Peći u rerni na temperaturi od 180 stepeni od 30-40 minuta i nakon toga izvaditi i premazati C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata