C Slatka tradicija

Sastojci
500 g mlevenog keksa
250 g C šećera u prahu
2 C vanilin šećera
4 kašike C kakaoa
1 margarin
malo soka po ukusu
list C oblande

Naši proizvodi
Šećer u prahu Vanilin šećer Kakao prah Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Sanja

Košnice

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 40
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Sve sastojke izmešati u masu koja neće da se lepi ( sok dodati po potrebi).

U kalupu za košnice stavljati smesu, zatvarati oblandom i vaditi.

Preliti čokoladom i služiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

U kalupe stavljati kristal šećer da se ne lepi ili mleven keks ili mleven orah.