C Slatka tradicija

Sastojci
150 g keksa
750 ml vode
200 g šećera
150 g C griza
1/2 kg višanja
250 g margarina
200 g C šećera u prahu
2 C pudinga od vanile
1 kesica C vanilin šećera
2 C šlaga

Naši proizvodi
Šećer u prahu Pšenični griz Puding sa ukusom vanilina Vanilin šećer Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Zvezdana

Kolač sa višnjama i C grizom

Sočan kolač.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Na tepsiju poređati 150 g keksa, prokuvati 750 ml vode i 200 g šećera, a postepeno dodavati 150 g C griza i kuvati 10 minuta.

Dodati 1/2 kg višanja, prokuvati u grizu, ohladiti, naneti preko keksa.

Umututi 250 g margarina sa 200 g C šećera u prahu.

Skuvati 2 C pudinga od vanile, dodati 1 kesicu C vanilin šećera, skloniti sa ringle i mešajući ohladiti pa sjediniti sa margarinom.

Žuti krem premazati preko krema od višanja.

Gore 2 C šlaga i kolač iseći na kocke.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Budite strpljivi.