C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
1/2 l jogurta
200 g šećera
200 g C griza
200 g C kokosa
1 C prašak za pecivo
1 C vanilin šećer
Preliv:
1/2 l vode
200 g šećera
Fil:
3 C pudinga od vanile
šećer po uputstvu sa kesice za puding
1 l mleka
2 C šlaga
200 g maslaca

Naši proizvodi
Pšenični griz Kokosovo brašno Prašak za pecivo Vanilin šećer Puding sa ukusom vanilina Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Gordana

Kolač sa kokosom

Lagan, brzo se pravi, još brže pojede.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Peći koru i kada je pečena preliti sa vrućim sirupom od 1/2 l vode i 200 g šećera.

Fil:
Skuvati 3 C pudinga od vanile u 1 l mleka (dodati 9 kašika šećera u mleko, po uputstvu sa kesice), kada se skuva i prohladi dodati 200 g maslaca.

Preko kore ide fil i preko fila umućen C šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Peče se u podmazanom plehu - đuvečari (moj je dimenzija 34x21 cm).
Za ovaj kolač mikser nije potreban jer se sastojci za koru mogu ručno promešati.