C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
10 kašika šećera
3 C pudinga od vanile
250 g margarina
250 g šećera u prahu
1 kg keksa
100 g čokolade za kuvanje

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Anđelka

Kolač sa keksom

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Staviti 1 l mleka da provri sa 10 kašika šećera. Zakuvati sa pudingom.

Kada krem dobije određenu gustinu, skinuti sa šporeta i staviti da se ohladi.

Posebno umutiti margarin sa šećerom u prahu pa dodati u ohlađeni krem. Dobro sjediniti.

Ceo keks potapati u mleko pa ređati na tacni.

Red ređanja: keks, krem, keks, krem, keks, a zatim ceo kolač premazati kremom.

Čokoladu narendati, pa posuti kolač.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata