C Slatka tradicija

Sastojci
1,5 šolja C šećera u prahu
3 jaja
1 šolja C griza
1 šolja mleka
1/2 šolje ulja
1 C vanilin šećer
1 C prašak za pecivo
4-5 jabuka
2 kašike brašna
2 kašike C kakaoa
čokolada

Naši proizvodi
Šećer u prahu Pšenični griz Vanilin šećer Prašak za pecivo Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dušanka

Kolač sa jabukama

Ukusan, sočan i lako se preprema.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: oko 20 kolača
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Oprati, oguliti i izrendati jabuke.

U posudu umutiti jaja, šećer, C griz, mleko, ulje, brašno.

Dodati C vanilin šećer, C prašak za pecivo, C kakao. Sve umutiti i dodati rendane jabuke.

Izmešati staviti u pleh i peći na oko 220 stepeni (u zavisnosti od rerne) nekih 30-tak minuta.

Rastopiti čokoladu i preliti preko vrućeg kolača.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata