C Slatka tradicija

Sastojci
1 kg breksvi
1 l vode
2 kesice C pudinga od vanile
10 kašika šećera
250 g keksa
125 g krem sira
1 kašika C šećera u prahu
2 kesice C šlag krema
250 ml hladnog mleka

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kolač sa breskvama

Odličan kolač.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
800 ml vode sa 10 kašika šećera stavite da se kuvaju dok čistite breskve.

Oprane, oljuštenje i očišćene od koštica, breskve isecite na komadiće i stavite u ključalu vodu.

Kuvajte 10 minuta, a zatim dodajte 2 kesice C pudinga od vanile koji ste rastvorili u 200 ml vode.

Energično mešajte dok se fil ne zgusne. Na dno tepsije poređajte keks.

Preko keksa prelijte vruć fil sa breskvama i pustite da se potpuno ohladi.

2 kesice C šlag krema umutite sa 250 ml hladnog mleka, pa sjedinite sa krem sirom koji ste pomešali sa C šećerom u prahu.

Premažite preko kolača.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata