C Slatka tradicija

Sastojci
1 jabuka za rendanje i 1 za ceđenje
80 ml soka od jabuke (ceđeni)
2 supene kašike limunovog soka
100 g suvog grožđa
125 g brašna
1 C prašak za pecivo
1 kašika C kokosovog ili maslinovog ulja
C griz po potrebi

Naši proizvodi
Pšenični griz Prašak za pecivo Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Gabrijela

Kolač od suvog grožđa

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Narendanti jabuku i sjediniti sa suvim grožđem, limunovim sokom i C grizom.

Smesu ostaviti u frižider 1h, zatim dodati ostale sastojke.

Testo se raširi na pleh visine 1 cm.

Peći u rerni zagrejanoj.na 180° C 25 min.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata