C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
4 belanceta
100 g šećera
110 g C Kokosovog brašna
40 g brašna
1 C Vanilin šećer
Fil:
4 žumanceta
2 C Vanilin šećera
2 C Pudinga sa ukusom vanilina
80 g šećera
700 ml mleka
30 g C Čvrstina
100 g margarina
Ganaš:
150 g čokolade (tamne)
150 ml slatke pavlake (biljne)
Dodatno:
80 g C Šlaga classic
150 ml mleka
500 g jagoda

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Vanilin šećer Puding sa ukusom vanilina Čvrstin Šlag classic

Ovaj recept je za vas pripremila C Slatka tradicija

Kolač od kokosa i jagoda

Osvežavajuća kombinacija ukusa jagoda i kokosa vas neće ostaviti ravnodušnim.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 12 parčića
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Penasto umutiti belanca, dodati šećer i vanilin šećer, pa mutiti još 3 minuta.

Umešati kokos i brašno. Sipati u pleh veličine 18x28 cm i peći oko 15 minuta na 180°C.

Priprema fila:

Umešati žicom sve sastojke u hladnom mleku. Zagrevati uz mešanje i kuvati dok se ne zgusne.

Nakon što se fil ohladi u njega dodati umućen margarin.

Ganaš:
Zagrejati slatku pavlaku i dodati čokoladu i mešati dok se ne sjedini.

Ređanje:
Kora, ganaš, 250 g seckanih jagoda, fil, šlag i jagode za dekoraciju.

Komentari potrošača:

08.06.2022
Sjajno izgleda

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata