C Slatka tradicija

Sastojci
250 ml kisele vode
120 ml ulja
200 g šećera
1 kašika pekmeza od kajsije
250 g brašna
3 kašike C kakao praha
1 C prašak za pecivo
1 kašičica cimeta
100 g čokolade za kuvanje

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kolač medeno srce

Fantazija čokolade i domaćeg džema.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Brašno, C kakao prah, C prašak za pecivo i cimet pomešati.

Sjediniti kiselu vodu, ulje, šećer i džem, pa dodati suve sastojke.

Sve dobro izmiksati i izručiti u podmazan kalup.

Peći kolač na 200 stepeni, oko 25 minuta. Vruć kolač premazati pekmezom.

Čokoladu istopiti sa uljem, pa preliti preko prohlađenog kolača.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata