C Slatka tradicija

Sastojci
9 komada keksa sa kakaom
2 C pudinga sa ukusom slatke pavlake
5 C vanilin šećera
750 ml mleka
80 g šećera
300 g oceđenih kajsija iz kompota (sok sačuvati)
12 g prozirnog preliva za tortu
25 g šećera

Naši proizvodi
Puding sa ukusom slatke pavlake Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Radmila

Kolač jaja na oko

Lako i brzo se priprema.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 9 parčeta
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Keks rasporedi ti po dnu četvrtastog kalupa.

Kompot procediti, sačuvati sok. Skuvati C pudig, C vanilin šećer i šećer, ostaviti da se ohladi.

Zatim ravnomerno preliti preko keksa, kada se sasvim ohladi, zatim ravnomerno rasporediti kajsije.

Preliti preostali sok od kajsije, ostaviti u frižider da prenoći i seći na kocke.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Obavezno posle služenja kolača vratiti u frižider.